Uutiset

  

 • Ruuhkaa vuoden 2018 FinnMetkosta, jossa kävi noin 35.000 vierasta. Tänä vuonna noista kävijä- ja näytteilleasettajamääristä jäätiin kauas koronan vuoksi.

  JÄMSÄ   Jorma Yrjölä
  FinnMetko 2020 -näyttely 3.-5.9. Jämsässä painottui tänä vuonna maarakennusalan koneisiin ja laitteisiin, kun suurimmat metsäkonealan yritykset olivat jättäytyneet pois.
  Näyttely keräsi kolmen päivän aikana 9.950 kävijää ja näytteilleasettajia oli 200. Vuonna 2018 kävi noin 35.000 vierasta ja näytteilleasettajia oli noin 400.
  - Kiitokset kaikille näyttelyyn osallistuneille, kävijöille, näytteilleasettajille ja näyttelyn järjestelyissä mukana olleille talkoolaisille. Yhdessä saimme aikaan hyvähenkisen ja onnistuneen tapahtuman tässä uudessa, erikoisjärjestelyjä vaatineessa tilanteessa, sanoo näyttelyn johtoryhmän puheenjohtaja Markku Suominen.


  Yhdessä saimme aikaan hyvähenkisen ja onnistuneen tapahtuman tässä uudessa, erikoisjärjestelyjä vaatineessa tilanteessa, kertoi FinnMetko-näyttelyn puolesta Markku Suominen.

  FinnMetko 2020 täytti paikkansa – kauppa kävi
  FinnMetkossa esiteltiin useita kone- ja laiteuutuuksia, jorka kiinnostivat urakoitsijoita – liikkeellä olivat nyt tosi ostajat, ja myyjien tarjouspyyntövihkoihin kertyi mukavasti kontaktoitavaa.
  - Osallistujilta saatu palaute on ollut myönteistä. Paikalla olleet näytteilleasettajat kertoivat tavoittaneensa kohderyhmänsä ja tehneensä hyvin kauppaa näyttelyssä, toteaa Suominen.


  FinnMetko Oy:n toimitusjohtaja Erkki Eilavaara ei pelkää joukkoineen tarttua suureenkaan haasteeseen – FinnMetko 2020 järjestettiin vaikeista olosuhteista huolimatta.

  Ryhdikäs toteutus vaikeissa olosuhteissa
  FinnMetko Oy:n toimitusjohtaja Erkki Eilavaara tarttui joukkoineen todella suureen haasteeseen, kun korona-aikana kaikki konealan tapahtumat siirtyivat ensi vuoteen. Porukka ei luovuttanut, vaan FinnMetko 2020 saatiin järjestettyä aikataulussa ja tapahtuma vietiin mallikkaasti läpi, haastavista olosuhteista huolimatta.
  FinnMetko-näyttely järjestetään kahden vuoden välein. Seuraava FinnMetko 2022 järjestetään 1.–3.9.2022.

    Takaisin
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito