Uutiset

  

 • Finnsiirto Oy:n kaupallinen johtaja Kalle Dahlman kertoo olevansa tyytyväinen yhtiön menestykseen ja tehtyihin yrityskauppoihin.

  Folmer Equity Fund II -rahaston kohdeyhtiö Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n. Tällä kaupalla tämä yhtiökokonaisuus muodostaa yhden suurimmista työkonealan konetaloista Suomessa.

  TIEDOTE • editoinut Jorma Yrjölä

  Nopeasti kasvava trukkipalveluyhtiö Finnsiirto Oy on ostanut Simeri Oy:n sekä Suomen Telakone Oy:n muodostaen siten markkinoille uuden, valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on liiketoimintaa myös Baltiassa. Simeri Oy ja Suomen Telakone Oy jatkavat toimintaa yrityskokonaisuuden itsenäisinä tytäryhtiöinä. Muodostetun konsernin kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on lähes 60 MEUR. Yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.

  Finnsiirto Oy on vuonna 1989 perustettu trukkimyynnin ja logistisen alan yritys. Yhtiö myy ja vuokraa mm. maahantuomiaan Hyundai-trukkeja, muita varastolaitteita sekä käytettyjä koneita. Lisäksi yhtiö huoltaa ja ylläpitää koneita sekä myy niihin varaosia ja lisävarusteita. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin suomalaisista teollisuusyrityksistä sekä logistiikka-alan palveluyhtiöistä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Liedossa ja Tampereella.

  Simeri Oy on vuonna 1995 perustettu henkilönostimiin keskittyvä yritys. Yhtiö on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon nostolaitepuolella. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla Suomessa ja Baltiassa. Simeri Oy:n omistajat Pekka ja Tommi Kolehmainen siirtyvät emoyhtiö Finnsiirron omistajiksi takaisinsijoituksen myötä ja jatkavat Simeri Oy:n johdossa.

  Suomen Telakone Oy on vuonna 1989 perustettu uusien ja käytettyjen mm. Hyundai-maansiirtokoneiden myyntiin huoltoon ja varaosiin keskittyvä yritys. Yhtiön päätoimipiste on Humppilassa ja sillä on maanlaajuinen myynti- ja huoltoverkosto. Suomen Telakone Oy:n koko osakekanta myydään emoyhtiölle, mutta sen suurin omistaja ja toimitusjohtaja Matti Rautionmaa jatkaa Suomen Telakoneen johdossa.

  Muutaman vuoden ikäiset Finnsiirron päätoimipaikan modernit toimitilat Tuulissuon teollisuusalueella Liedossa palvelevat asiakkaita.

    Takaisin
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito