Uutiset

  

 • Oy Norcar Ab tuo syksyllä 2016 markkinoille uuden version suositusta 755 pienkuormaajasta ja uuden ajojärjestelmän.

  Uusi malli 755, joka on Norcar tuotepaletin pienin kuormaaja on nyt kokenut uudistuksen ja kuormaajasta on tehty entistä ketterämpi sekä kompaktimpi.

  Suurin muutos on tapahtunut kuormaajan kokonaiskorkeudessa, joka on päivitetyssä 755 kuormaajassa vain 198 cm. Matalan korkeutensa ansiosta kuormaaja soveltuu sisätiloihin esimerkiksi maatalouteen, mutta myös purkutöihin joissa useasti tarvitaan matalia mutta ketteriä ja vahvoja koneita.

   

  Uusi 755 on myös saanut pehmeämmän ajojärjestelmän parannetulla tekniikalla sekä hydrauliikalla.

  Tämä uutuus on saanut alkunsa pelkästään kentältä tulleen palautteen sekä asiakkaiden toiveiden pohjalta. Suositusta 755 mallista odotetaan tulevan entistä suositumpi asiakkaiden keskuudessa.

   

  Automotive ajojärjestelmä A-sarjaan

  Norcar A-sarja saa nyt myös automotive ajojärjestelmällä varustettuna. Ajosuunnan valinta helposti ja yksinkertaisesti ohjaussauvasta.

  Norcar pienkuormainten vakiovarustukseen kuuluu ajossuunnan määrittelevä ajopoljin, joka tekee ajosta helppoa sekä hyvin tarkkaa.

  Jotta vastaisimme asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin, saa Norcar A-sarjan kuormaimiin nyt lisävarusteena ajosuunnan valinnan ohjaussauvasta. Automotive ajojärjestelmä on hyvin helppokäyttöinen ja se sopii erinomaisesti niin lastaukseen kuin jatkuvaan ajoon esimerkiksi teille ja puistotöihin.

    Takaisin
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito