Uutiset

  

 • Kuvassa Wacker Neuson tiivistyskalustoa on FinnMetko-näyttelyssä näytillä laaja kattaus 50-500 kg luokkiin, kertoi Nicklas Gylden.

  JÄMSÄ   Jorma Yrjölä
  Nopeasti kasvava tela- ja pyöräalustaisten kaivukoneiden sekä pyöräkuormaajien lisäksi Wacker Neuson -mallisto käsittää jo kaivukoneita, kuormaajia, dumppereita, täryjunttia, ja tärylätkiä.
  - Uusien konemallien teholuokkaa on tarkistettu ja teknisiä ratkaisuja erityisesti päästötasojen osalta on parannettu. Ne ovat saaneet ehostuksen myös ulkonäköön ja niissä on uusi ohjaamo sekä hallintalaitteet, kertoi myyntipäällikkö Tuomas Järvinen maahantuoja Edeco Tools oy:stä.

  Tonniluokan tela-alustaisten testivoittaja Wacker Neuson EZ80 luovutettiin asiakkaalle FinnMetko 2020 -messuilla.

  Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
  Tonniluokan tela-alustaisten testivoittaja Wacker Neuson EZ80 luovutettiin asiakkaalle FinnMetko 2020 -näyttelyssä.
  - EZ80 on täysin uusi malli, joka on suunniteltu alusta loppuun uusiksi. Edeltäjään 75Z3 malliin verrattuna samaa on vain väritys, kertoo Järvinen.
  Edeltäjän Yanmar-moottori muuttuu Perkinsiksi ja hydraulipumppu on täysin Bosch Rexrothin tekemä. EZ80:ssä on kuormantunteva iso pumppu ja lyhyemmät letkut, kaivuvoimat kasvaneet noin 10 %. Polttoaineenkulutus on pudonnut noin 15 %.
  - Koko ylävaunun layout on muuttunut: nyt moottori on takana ja hydrauliikka sekä polttoainesäiliö on sivulla, ennen oli toisin päin. EZ80 on noin 15 cm matalampi, johtuen tyvitaiton sylinterin siirrosta puomin toiselle puolelle.

  Tela-alustaisten uusimpia malleja ovat 2.6 ja 3.6 tonniset Wacker Neuson EZ26 ja EZ36.

  Päästömääräykset huomioitu
  Wacker Neuson EZ26 ja EZ36 tela-alustaiset 1.8 - 8 tonnin luokkaan. Uusimpia malleja ovat 2.6 ja 3.6 tonniset.
  Kiristyvien päästömääräysten myötä Wacker Neuson on tuonut markkinoille myös uudet polttomoottorikäyttöiset 2,5 ja 3,5 tonnin tela-alustaiset koneet. - Uusilla koneilla on tyyppimerkintä EZ26 ja EZ36 ja ne korvaavat aikaisemmat EZ28 ja EZ38 konemallit, kertoi Järvinen.


  Uusi edullinen pyöräkuormaaja Wacker Neuson WL44 on suunniteltu erityisesti vuokraamoita ajatellen. Perus 5-tonninen, kone josta on kaikki ylimääräinen riisuttu pois.

  Wacker Neuson EW65 ja EW100 huippusuositut pyöräalustaiset 6.5-11 tonnin luokkaan.

    Takaisin
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito