Uutiset

  

 • Kuusi suomalaista rakennuskonealan työlaite- ja varustevalmistajaa aloittavat yhteisen konekiertueen läpi Suomen. Nokian Renkaat, Dynaset, Serco, Novatron, Allu ja Snowek kiertävät syys-lokakuun aikana Rovaniemeltä Vantaalle esittelemässä rakennuskonealan u..
  Lue lisää
 • Pyöräkuormaaja uutuus Hyundai HL960A on nähtävillä ja koeajettavissa Hyundai Road Show:ssa. Suomen Telakone järjestää valtakunnallisen Road Show -konekiertueen 14 paikkakunnalla ympäri Suomen. Uutuuksista esitellään uusi A- sarjan pyöräkuormaaja Hyundai HL9..
  Lue lisää
 • Ruuhkaa vuoden 2018 FinnMetkosta, jossa kävi noin 35.000 vierasta. Tänä vuonna noista kävijä- ja näytteilleasettajamääristä jäätiin kauas koronan vuoksi. JÄMSÄ Jorma Yrjölä FinnMetko 2020 -näyttely 3.-5.9. Jämsässä painottui tänä vuonna maarakennusalan ..
  Lue lisää
 • Kuvassa Wacker Neuson tiivistyskalustoa on FinnMetko-näyttelyssä näytillä laaja kattaus 50-500 kg luokkiin, kertoi Nicklas Gylden. JÄMSÄ Jorma Yrjölä Nopeasti kasvava tela- ja pyöräalustaisten kaivukoneiden sekä pyöräkuormaajien lisäksi Wacker Neuson -m..
  Lue lisää
 • Finnsiirto Oy:n kaupallinen johtaja Kalle Dahlman kertoo olevansa tyytyväinen yhtiön menestykseen ja tehtyihin yrityskauppoihin. Folmer Equity Fund II -rahaston kohdeyhtiö Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n. Tällä kaupalla tämä yhtiökoko..
  Lue lisää
 • Engconin 219 -rototiltissä on täydellinen Microprop -ohjausjärjestelmä. Näillä kauhan ja pyöräalustaisen koneen ohjaaminen pelkillä sauvoilla ja ohjausrullilla on todella helppoa ja tarkkaa. Kaivaa pitää, mutta mihinkään ei saa osua Hämeenlinnalaisel..
  Lue lisää
 • Uudet, kovemmat ja sitkeämmät Sharq-tieterät on nyt saatavilla Metsätyö Oy:ltä. Niille luvataan pitkä kestoikä ja edullisemmat kilometrikustannukset kuin kovametalliterille. Tieterien mallisto kasvaa Tieterät uudistuvat ja mallisto kasvaa, kun Metsä..
  Lue lisää
 • Tamtron on kehittänyt uuden langattoman puutavaranosturivaakamallin puutavara-autojen ja ajokoneiden käyttöön tuttujen Tamtron Timber ja Tamtron Bioforest -tuotteiden rinnalle. Uudet puutavara-autoilijoiden käyttöön suunniteltu Tamtron Timber Wireless, samo..
  Lue lisää
 • Oy Norcar Ab tuo syksyllä 2016 markkinoille uuden version suositusta 755 pienkuormaajasta ja uuden ajojärjestelmän. Uusi malli 755, joka on Norcar tuotepaletin pienin kuormaaja on nyt kokenut uudistuksen ja kuormaajasta on tehty entistä ketterämpi sekä komp..
  Lue lisää
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito