Uutiset

  

 • Telakonepäivillä piha täynnä Hyundai-koneita
  Suomen Telakone esitteli Hyundai-maarakennuskoneiden uusinta A-sarjan mallistoa 20.-21.5.2022 Humppilan Telakonepäivillä, jossa mukana oli myös paljon muita yhteistyökumppaneita. Maarakennusalan ammattilaisilla oli paljon uutta nähtävää perinteisillä Tel..
  Lue lisää
 • Ari Vatanen palaa Suomen sorateille Ouninpohja Rallissa
  Rallin maailmanmestari Ari Vatanen nähdään pitkästä aikaa kilpailemassa, kun hän starttaa numerolla 1 Jämsässä 5.6. järjestettävään Ouninpohja Ralliin. Vuonna 1981 rallin maailmaanmestaruuden voittaneelle Vataselle Ralli on 70-vuotisjuhlakilpailu, johon ..
  Lue lisää
 • Maxpo 2022 tavoitti alan ammattilaiset
  Suomen suurimmille maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuille 5.–7.5.2022 osallistui ennätysmäärä yli 300 yritystä. Messuilla vieraili lähes 10 000 ammattilaista. Seuraavat Maxpo-messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023. jo ensi vuonna. HYVINKÄÄ 7...
  Lue lisää
 • Uuden sukupolven Volkswagen Amarok
  Uusi Amarok tulee Suomessa myyntiin vuoden 2023 alkupuolella. Sille luvataan uudenlaista muotoilua ja uutta teknologiaa. Uusi V6-moottori ja 4-sylinterinen rivimoottori. Suomessa vetotapana aina jatkuva neliveto. Yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää. ..
  Lue lisää
 • Made in Finland konekiertue alkaa
  Kuusi suomalaista rakennuskonealan työlaite- ja varustevalmistajaa aloittavat yhteisen konekiertueen läpi Suomen. Nokian Renkaat, Dynaset, Serco, Novatron, Allu ja Snowek kiertävät syys-lokakuun aikana Rovaniemeltä Vantaalle esittelemässä rakennuskonealan u..
  Lue lisää
 • Hyundai Road Show tulossa
  Pyöräkuormaaja uutuus Hyundai HL960A on nähtävillä ja koeajettavissa Hyundai Road Show:ssa. Suomen Telakone järjestää valtakunnallisen Road Show -konekiertueen 14 paikkakunnalla ympäri Suomen. Uutuuksista esitellään uusi A- sarjan pyöräkuormaaja Hyundai HL9..
  Lue lisää
 • FinnMetko 2020 veti 9950 kävijää
  Ruuhkaa vuoden 2018 FinnMetkosta, jossa kävi noin 35.000 vierasta. Tänä vuonna noista kävijä- ja näytteilleasettajamääristä jäätiin kauas koronan vuoksi. JÄMSÄ Jorma Yrjölä FinnMetko 2020 -näyttely 3.-5.9. Jämsässä painottui tänä vuonna maarakennusalan ..
  Lue lisää
 • Wacker Neuson vastaa uusilla konemalleillaan kiristyviin päästömääräyksiin polttomoottorikäyttöisille koneille
  Kuvassa Wacker Neuson tiivistyskalustoa on FinnMetko-näyttelyssä näytillä laaja kattaus 50-500 kg luokkiin, kertoi Nicklas Gylden. JÄMSÄ Jorma Yrjölä Nopeasti kasvava tela- ja pyöräalustaisten kaivukoneiden sekä pyöräkuormaajien lisäksi Wacker Neuson -m..
  Lue lisää
 • Finnsiirto osti Simerin ja Suomen Telakoneen
  Finnsiirto Oy:n kaupallinen johtaja Kalle Dahlman kertoo olevansa tyytyväinen yhtiön menestykseen ja tehtyihin yrityskauppoihin. Folmer Equity Fund II -rahaston kohdeyhtiö Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n. Tällä kaupalla tämä yhtiökoko..
  Lue lisää
 • Engcon 219-rototiltti ja Microprop tarkkuustyössä
  Engconin 219 -rototiltissä on täydellinen Microprop -ohjausjärjestelmä. Näillä kauhan ja pyöräalustaisen koneen ohjaaminen pelkillä sauvoilla ja ohjausrullilla on todella helppoa ja tarkkaa. Kaivaa pitää, mutta mihinkään ei saa osua Hämeenlinnalaisel..
  Lue lisää
Uusimpia Wacker Neuson malleja EZ26 ja EZ36
Testivoittaja Wacker Neuson EZ80
Uusi Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito