Uutiset

  

 • Finnsiirto Oy:n kaupallinen johtaja Kalle Dahlman kertoo olevansa tyytyväinen yhtiön menestykseen ja tehtyihin yrityskauppoihin. Folmer Equity Fund II -rahaston kohdeyhtiö Finnsiirto Oy osti Simeri Oy:n ja Suomen Telakone Oy:n. Tällä kaupalla tämä yhtiökoko..
  Lue lisää
 • Engconin 219 -rototiltissä on täydellinen Microprop -ohjausjärjestelmä. Näillä kauhan ja pyöräalustaisen koneen ohjaaminen pelkillä sauvoilla ja ohjausrullilla on todella helppoa ja tarkkaa. Kaivaa pitää, mutta mihinkään ei saa osua Hämeenlinnalaisel..
  Lue lisää
 • Uudet, kovemmat ja sitkeämmät Sharq-tieterät on nyt saatavilla Metsätyö Oy:ltä. Niille luvataan pitkä kestoikä ja edullisemmat kilometrikustannukset kuin kovametalliterille. Tieterien mallisto kasvaa Tieterät uudistuvat ja mallisto kasvaa, kun Metsä..
  Lue lisää
 • Tamtron on kehittänyt uuden langattoman puutavaranosturivaakamallin puutavara-autojen ja ajokoneiden käyttöön tuttujen Tamtron Timber ja Tamtron Bioforest -tuotteiden rinnalle. Uudet puutavara-autoilijoiden käyttöön suunniteltu Tamtron Timber Wireless, samo..
  Lue lisää
 • Oy Norcar Ab tuo syksyllä 2016 markkinoille uuden version suositusta 755 pienkuormaajasta ja uuden ajojärjestelmän. Uusi malli 755, joka on Norcar tuotepaletin pienin kuormaaja on nyt kokenut uudistuksen ja kuormaajasta on tehty entistä ketterämpi sekä komp..
  Lue lisää
KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tie ja kiinteistö