Uutiset

  

 • Telakonepäivät 5.-6.4. veti väkeä Humppilaan
  Maarakennusalan ammattilaiset kokoontuivat 5.-6.4. perinteisille Suomen Telakoneen konepäiville Humppilaan. Työkoneiden, lisävarusteiden ja työlaitteiden lisäksi alan rahoituspalvelut olivat vahvasti mukana. Piha täynnä koneita – uusia ja käytettyjä. Täm..
  Lue lisää
 • Jekko-mininostureiden edustus Simerille
  Henkilönostintalona tunnettu Simeri Oy on solminut edustussopimuksen Jekko-mininostureita valmistavan italialaisen Jekko s.r.l.:n kanssa. Sopimus pitää sisällään yksinoikeuden mininostureiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin Suomessa sekä kaikissa Baltian mai..
  Lue lisää
 • Käytetty kone on hyvä vaihtoehto
  W Rent tarjoaa nyt vähän ajettuja ja huollettuja laatukoneita edullisesti ja niissä on takuu. Doosan DX235LCR-5 vm. 2018 Premium Used -kone saatavilla nopeasti töihin. Kohtuuhintainen ja hyväkuntoinen käytetty on hyvä vaihtoehto uuden koneen hankinna..
  Lue lisää
 • Uudet Volvo EC37 ja ECR40 minikaivukoneet
  Volvo CE:n uusille 3,5 tonnin EC37 ja 4 tonnin ECR40 kompakteille ja tehokkaille minikaivukoneille luvataan ylivertaista vakautta, mukavuutta ja ja lisää tuottavuutta. Volvo EC37 3,5 tonnin minikaivukone "perinteineisellä" ylävaunurakenteella. Uudet..
  Lue lisää
 • engconin uusi ohjausjärjestelmä valloittaa kaivukonemaailmaa
  engconin uusi ohjausjärjestelmä DC3 ottaa merkittäviä askeleita eteenpäin yhteensopivuudessa maailman johtavien kaivukonevalmistajien kanssa. engcon on viime vuosien aikana kehittänyt kaivukoneisiin täysin uuden ohjausjärjestelmän, DC3:n. Viime vuoden..
  Lue lisää
 • Rototiltin ohjainkahvoille palkinto hyvästä muotoilusta jo kolmatta kertaa
  Ruotsalainen rototilttien valmistaja Rototilt on julistettu German Design Award -palkinnon saajaksi jokin aika sitten lanseeraamistaan RC Joysticks -ohjainkahvoista. Olemme erittäin iloisia tästä arvostetusta palkinnosta RC Joysticks ohjainkahvoillemme,..
  Lue lisää
 • engcon lanseeraa tärylevyn uuteen kokoluokkaan
  engcon, johtava rototilttien valmistaja, tuo nyt tärylevysarjaansa tärylevyn uuteen kokoluokkaan. PC 9500 soveltuu suuriin yli 19 tonnin kaivukoneisiin, joissa on S70- tai S80-kiinnike. engconin PC-malliset tärylevyt toimivat pienellä öljyvirtauksella,..
  Lue lisää
 • Uusi Ford Transit Connect myös ladattavana hybridinä
  Edistynyt ladattava hybridivoimansiirto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen 110 kilometrin sähköisen toimintamatkan sekä AC- ja DC-latauksen vakiona. Uusi Ford Transit Connect on saatavana myös nelivetoisena. Ford Pron sähköistetty ja tehokas Transit-perh..
  Lue lisää
 • Volvoja vain sähköisellä voimansiirrolla
  Volvo lanseeraa ensimmäisen kuorma-automallinsa, joka on tarjolla vain sähköisellä voimansiirrolla. FM Low Entry on raskaille kuormille suunniteltu sähkökuorma-auto, jossa on erinomainen näkyvyys. Se on suunniteltu turvalliseen ja tehokkaaseen ajoon taajamissa..
  Lue lisää
 • Scanian sähkörekat liikenteeseen
  VR ja SSAB sähköistävät raskaan teollisuuden kuljetuksia – ensimmäiset Scanian sähkörekat liikenteeseen tänä vuonna. Uudet Scania 40R täyssähkökuorma-autot aloittavat VR Transpointin operoimina SSAB Europen kuljetuksissa loppuvuodesta 2024 Teräsyhtiö..
  Lue lisää
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito