Uutiset

  

  • engcon, johtava rototilttien valmistaja, tuo nyt tärylevysarjaansa tärylevyn uuteen kokoluokkaan. PC 9500 soveltuu suuriin yli 19 tonnin kaivukoneisiin, joissa on S70- tai S80-kiinnike.

     

    engconin PC-malliset tärylevyt toimivat pienellä öljyvirtauksella, ja ne on kehitetty erityisesti käytettäväksi rototiltin alapuolella.

    Näin ne vähentävät työmaalla tarvittavien koneiden ja työlaitteiden määrää. Lisäksi turvallisuus lisääntyy, sillä kenenkään ei tarvitse työskennellä kaivannossa, jonka seinämät saattavat sortua tärinän vaikutuksesta.

    Aivan kuten muissakin engconin hydraulisissa työlaitteissa, myös tärylevyissä on vakiovarusteena automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit kytkeä tärylevyt ohjaamosta poistumatta. EC-Oilin avulla hydrauliikka kytketään automaattisesti, minkä ansiosta säästät sekä aikaa että rahaa. engconin PC-tärylevymalleja on ollut aiemmin saatavilla pienempinä kokoina – nyt lanseerataan siis uusi malli suurempiin kaivukoneisiin.
    "On todella hienoa, että voimme tarjota uuden koon PC-sarjassamme", engconin tuotepäällikkö Martin Engström sanoo. "Tämä on jälleen yksi askel valikoimamme laajentamisessa. Kaivukoneen koosta riippumatta loppuasiakkaan tulee pystyä käyttämään fiksuja ja tehokkaita työlaitteitamme jokapäiväisessä työssään kannattavuuden lisäämiseksi."

    engconin PC-mallien edut:
    • sovitettu EC-Oililla varustettuihin rototiltteihin
    • automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä vakiona
    • rototiltin avulla lisää käyttömahdollisuuksia paikoissa, joissa työskentely oli aiemmin mahdotonta, kuten jyrkissä rinteissä tai luiskissa
    • uudistettu täryelementti/generaattori, joka mahdollistaa pienemmän hydraulivirtauksen ja suuremman tiivistysvoiman
    • enää ei tarvita käsikäyttöisten maantiivistäjien riskialttiita nostoja, joiden yhteydessä maantiivistäjä voisi pudota tai osua henkilöstöön tai esineisiin
    • vähemmän letkuja, jotka voivat mennä rikki tai kulua, sillä vuotoöljyputkea ei tarvita.
     

      Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito