Uutiset

  

 • engconin uusi ohjausjärjestelmä DC3 ottaa merkittäviä askeleita eteenpäin yhteensopivuudessa maailman johtavien kaivukonevalmistajien kanssa.


  engcon on viime vuosien aikana kehittänyt kaivukoneisiin täysin uuden ohjausjärjestelmän, DC3:n.

  Viime vuoden toukokuussa engcon kertoi, että DC3 on yhteensopiva Cat Next Genin kanssa. Käytyään läpi huolelliset testit sekä konepajassa että loppuasiakkaidemme luona, DC3 on nyt yhteensopiva useiden johtavien kaivukonevalmistajien kanssa.

  "Olemme iloisia siitä, että monien kaivukonevalmistajien koneet voidaan nyt liittää uuteen ohjausjärjestelmäämme, engconin tuotepäällikkö Martin Engström sanoo. "Tämän uuden järjestelmän myötä viemme kaivutyöt täysin uusille tasoille. Järjestelmä on älykäs, helppo asentaa, ja siinä on paranneltu etätuki, ja saatavilla on nyt myös uusi sovellus sekä iOS:lle että Androidille", hän jatkaa.

  Seuraavissa koneissa on nyt valmius DC3:lle: CAT NG 313–335, Volvo eML EC140-300E, EW160-220E, ECR145-355E, EWR130-170E. Doosan DX 225LC-7X, Takeuchi TB395W. Luetteloa päivitetään jatkuvasti. Katso uusimmat tiedot siitä, mihin koneisiin DC3 voidaan liittää, osoitteesta www.engcon.com

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito