Uutiset

  

 • Henkilönostintalona tunnettu Simeri Oy on solminut edustussopimuksen Jekko-mininostureita valmistavan italialaisen Jekko s.r.l.:n kanssa. Sopimus pitää sisällään yksinoikeuden mininostureiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin Suomessa sekä kaikissa Baltian maissa.

  Simerin ja Jekkon kumppanuutta vahvistamassa operatiivinen johtaja Tommi Kolehmainen, Jekkon pohjoismaiden myyntijohtaja Marco Piccin, myyntijohtaja Antti Alatalo sekä Jekkon myynti- ja markkinointijohtaja Alberto Franceschini.

  Henkilönostimia ja mininostureita käyttävät monesti samat toimijat, joten synergiaetujakin on varmasti tiedossa. Jekko-mininostureita Suomessa aiemmin edustanut yritys keskittää nyt voimavaransa yrityksen muihin toimintoihin.
  Simeri Oy on operoinut henkinostimien parissa jo vuodesta 1995 myyden ja huoltaen niitä. Pitkäaikaisen toiminnan takeena on ollut vahva panostus jälkimarkkinointiin, jossa asiakasta on palveltu ammattitaidolla kaikissa henkilönostimia koskevissa asioissa, niin teknisessä tuessa, huoltoasioissa ja korjauksissa sekä varaosapalveluissa.

  "Asiakkaat ovat jo aikaisemmin tiedustelleet meiltä monesti mininostureita. Tuolloin emme vielä olleet valmiita kokonaispaketin kanssa, vaan halusimme varmistaa, että jälkimarkkinointimme toimii myös mininostureiden osalta", sanoo Tommi Kolehmainen Simeriltä.
  ”Palvelimme aikaisemminkin mininosturiasiakkaita huoltamalla monia erimerkkisiä nostureita, jolloin tekniikka tuli meille tutuksi niin huoltomiehille kuin myös myynnille. Niinpä päätimme nyt laajentaa tuotetarjontaamme mininostureihin, kun siihen myös samalla avautui mahdollisuus aloittaa yhteistyö mininosturivalmistajan kanssa, jonka tuote Jekko on yksi markkinajohtajista alallaan. Näemme mininostureissa valtavaa potentiaalia niin Suomen kuin Baltian markkinoilla. Nyt Jekkon nostureiden ja nopeasti reagoivan jälkimarkkinointimme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille vahvaa ja luotettavaa osaamista mininostureiden osalta. Jekko-mininosturin kanssa asiakas ei ole koskaan yksin”, 

  Mininosturi on osoittautunut oivaksi laitteeksi niin rakennustyömailla kuin kunnossapitotehtävissä. Pienen kokonsa johdosta sillä on pääsy moniin kohteisiin, joissa muutoin jouduttaisiin turvautumaan taljanostoihin tai muihin haalausmenetelmiin. Sähkötoimiset mininosturit ovat omiaan sisätiloissa tapahtuvissa nostoissa, jonne esimerkiksi polttomoottorikäyttöisillä nostureilla ei ole mitään asiaa. Tällaisia kunnossapitokohteita on nykyisin lähes loputtomasti, kuten ostoskeskukset, urheiluareenat, koulut, juna-, lento- ja linja-autoasemat, teatterit, toimistot jne. Myös teollisuuden kunnossapitoon mininosturit tuovat uusia, tehokkaita mahdollisuuksia.

   

  Jekko-nostureiden laajempi esittely Länsi-Suomen ammattilaisille tapahtui Villi Länsi konepäivillä maaliskuussa. Esittelemässä Kimmo Tiittanen.

  Simeri Oy toimii nykyisin Suomessa viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä.sekä kahdessa toimipisteessä Virossa. Nyt näissä kaikissa pisteissä palvellaan asiakasta henkilönostintarpeiden ohella myös Jekko-mininosturiasioissa täyden palvelun periaatteella. Italialainen Jekko s.r.l. on valmistanut mininostureita jo yli 50 vuoden ajan.
  ”Simerin ja Jekkon yhteistyö tulee olemaan hieno mahdollisuus molemmille yrityksille. Yritystemme maine alansa parhaina toimijoina tukee luonnollisesti yhteistyön aloittamista ja asiakaslähtöinen sekä palveleva kulttuuri on helppo sovittaa yhteen”, sanoo myyntijohtaja Antti Alatalo Simeri Oy:stä.
  Simeri Oy kuuluu Finnsiirto Groupiin, joka on konekaupan monialatoimija tarjoten koneita maarakennukseen, kiinteistönhoitoon, teollisuus- ja varastointilogistiikkaan, henkilönostoihin ja nyt myös laitteita, joilla voidaan tehdä nostotöitä ahtaissa tiloissa. Jekko-mininosturi on pienestä koostaan huolimatta väkivahva nostolaite. Se edustaa alansa uusinta tekniikkaa. Näin työskentely Jekkolla on tehokasta ja turvallista.

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito