Uutiset

  

 • W Rent tarjoaa nyt vähän ajettuja ja huollettuja laatukoneita edullisesti ja niissä on takuu.

  Doosan DX235LCR-5 vm. 2018 Premium Used -kone saatavilla nopeasti töihin.

  Kohtuuhintainen ja hyväkuntoinen käytetty on hyvä vaihtoehto uuden koneen hankinnalle. Järkevä ostohinta pienentää taloudellista riskiä näinä rakentamisen haasteellisina aikoina.
  W Rent lupaa huippuvarustellut, lähes uuden veroiset koneet myydään nyt supertarjouksilla kevään urakoihin. "Moni yllättyy, että vähän ajetun ja huolletun laatukoneen voi saada näinkin edullisesti – ja vieläpä takuulla".

  W Rentin mukaan myynnissä olevat koneet ovat tarkastettu jokaisen vuokrauksen välissä sekä huollettu tehtaan huolto-ohjelmien mukaisesti. "Koneita on aivan varmasti pidetty kuin omia. Mielenrauhaa antaa W Rent Premium Used takuu 12kk/1500h, joka myönnetään kaikille koneille veloituksetta."
  Myynnissä on laaja valikoima tela-alustaisia kaivukoneita kokoluokissa 5-30tn, 15tn pyöräalustaisia, maapohjajyriä sekä pyöräkuormaajia kokoluokissa 5-30tn.

  Esimerkkinä 14.3. myynnissä ollut kone
  Doosan DX235LCR-5 vm. 2018, 4991h. Varusteet: maahantulovarustelu, suomivarustelu, SMP S70 liitin, EC226, S70/S70 + pihdit, SKF-rasvari, Kuokka- ja luiskakauha, Novatron 3D. Hinta: 125 000€ alv. 0%.

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito