Uutiset

  

 • Suomen suurimmille maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuille 5.–7.5.2022 osallistui ennätysmäärä yli 300 yritystä. Messuilla vieraili lähes 10 000 ammattilaista. Seuraavat Maxpo-messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023. jo ensi vuonna.

  HYVINKÄÄ 7.5.2022. Kuvat Vesa Koivunen –

  Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. 
  Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta. Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja Tomi Veijalainen oli tyytyväinen tapahtumaan.
  - Maxpo oli ensimmäinen iso maarakennus- ja ympäristökoneiden tapahtuma rajoitusten jälkeen. Asiakkaita ei ole voitu tavata rajoitteiden takia, joten tapahtuma on erittäin tärkeä myyntimiehillemme. Oli todella ilahduttavaa, että porukat olivat lähteneet liikkeelle ja tavoitimme messuilla juuri oikeat asiakkaat. Rajoitusten aiheuttama tyhjiö on nyt täytetty.

  Seuraavan kerran kohdataan 2023

  Rakennuskonealan näyttely-yhdistys on tehnyt sopimuksen Messukeskuksen kanssa Maxpo-messujen järjestämisestä 2023 ja 2025 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma siirtyy takaisin syksyyn ja joka toinen vuosi parittomina vuosina järjestettäväksi.
  Sopimus kahdesta tulevasta tapahtumista on tehty. Seuraavan kerran Maxpo-messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.
  - Ensimmäiset Maxpo-messut järjestettiin 1970 eli yli viisikymmentä vuotta sitten. Ensi vuoden syksyllä Maxpo-messut järjestetään 20. kerran. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta tämän vuoden messuista ja ensi vuoden osastopaikkoja on jo varattu tapahtuman aikana useita. Syksy tuntuu toimivan Maxpo-messuille hiukan paremmin kuin kevät, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta.
  - Yhteistyö alan yritysten kanssa on sujunut erittäin hyvin ja jo nyt lähdemme suunnittelemaan ensi vuoden tapahtumaa ja mietimme, miten juhlavuosi näkyy messuilla.
   

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito