Uutiset

  

 • Ruotsalainen rototilttien valmistaja Rototilt on julistettu German Design Award -palkinnon saajaksi jokin aika sitten lanseeraamistaan RC Joysticks -ohjainkahvoista.

  Olemme erittäin iloisia tästä arvostetusta palkinnosta RC Joysticks ohjainkahvoillemme, Rototiltin tuotepäällikkö Caroline Jonsson sanoo.

  Saksalainen German Design Awards -suunnittelupalkinto luo innovatiiviselle muotoilulle ja globaalille kilpailukyvylle kansainvälisen standardin. Voittajat valitsee kansainvälinen huippuluokan tuomaristo, jonka tehtävänä on löytää monien eri alojen muotoilutrendejä. Nyt yhdeksi näistä voittajista on julistettu Rototilt. Tämä Ruotsin Vindelnissä toimiva rototilttien valmistaja lanseerasi vuonna 2022 uuden tuotekonseptin nimeltä Rototilt Control. Siihen kuuluva uusi tuote RC Joysticks tuo yritykselle nyt palkinnon – jo kolmannen lajissaan.

  "RC-Joysticks -ohjainkahvat on suunniteltu rototiltin ohjaamiseen erittäin tarkasti ja ergonomisesti. Palkinto on osoitus sitoutumisestamme innovatiiviseen muotoiluun ja loppukäyttäjiemme arkipäivän parantamiseen. Olemme jälleen kerran osoittaneet, että suunnittelutyömme keskiössä ovat käyttäjät, mikä antaa meille lisää puhtia jatkaa samalla periaatteella", Rototiltin tuotepäällikkö Caroline Jonsson sanoo.

  Nykyään hyvä muotoilu on muutakin kuin ulkonäköä ja toimivuutta. Se on vastaamista markkinoiden vaatimuksiin ja tarpeisiin sekä sen huomioon ottamista, miten tuote tai palvelu vaikuttaa yhteiskuntaan. Suunnilleen näin German Design Awards kuvailee sitä, miten he itse suhtautuvat muotoiluun ja arvioivat sitä. Jonssonin mukaan Rototilt näyttää ajattelevan samoin.
  Rototilt voitti RC Joystick -ohjainkahvoillaan kategorian Excellent Product Design – Automotive Parts and Accessories. Aiemmat RC Joysticks -muotoilupalkinnot ovat IF Design Awards 2023 ja Red Dot Award 2023.

  "Haluamme ratkaista käyttäjän arkisia ongelmia yllättävin ja innovatiivisin tavoin. Tärkeänä osana sitä on käyttäjien ottaminen mukaan suunnitteluprosessiin ja uusien keinojen löytäminen täyttämään käyttäjiemme ja asiakkaittemme tarpeet", Jonsson kertoo. "RC Joystickin tapauksessa olemme tehneet suunnittelutyötä monin eri tavoin, joista tärkeimpiin kuuluvat kenttätestit oikeiden kuljettajien avulla. Heidän avullaan olemme pystyneet kehittämään tuotteen, jota hyvin monet tuntuvat arvostavan."

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito