Uutiset

  

 • Maarakennusalan ammattilaiset kokoontuivat 5.-6.4. perinteisille Suomen Telakoneen konepäiville Humppilaan. Työkoneiden, lisävarusteiden ja työlaitteiden lisäksi alan rahoituspalvelut olivat vahvasti mukana.


  Piha täynnä koneita – uusia ja käytettyjä. Tämä lupaus pitää vuodesta toiseen Telakonepäivillä. Myös yhteistyökumppanit olivat paikalla esittelemässä omaa tarjontaansa.


  Hyväkuntoinen käytetty kone kiinnostaa nyt urakoitsijoita, kertoi Pekka Heikkinen Suomen Telakoneelta. Menee vakavaan harkintaan, tuumasi Arto Kuusijoensuu Metsärahti Joensuu Oy:stä.

   


  Leppoisa hanurin soittoa maestro Tomi Honkasen soittopelistä siivitti väen mukavaan tunnelmaan samalla, kun se tutustui konepäivien tarjontaan.

   


  Engconin hydraulisissa työlaitteissa on vakiovarusteena automaattinen EC-Oil-pikakiinnikejärjestelmä, jolla työlaitteen voi kytkeä ohjaamosta poistumatta (vas.). Marttiini MRT19 on vahva rototiltti, jossa on matala tappikorkeus. Tämä soveltuu jopa 19 tonnin kaivukoneille, kertoi Marttiini Metal Oy:stä Miika Marttiini (oik.)


  Ruotsalaisen Rototiltin RC Joysticks -ohjainkahvat on palkittu useamman kerran ergonomiastaan ja muotoilustaan. Niillä onnistuu tarkkuuttakin vaativa työ.


  Kiristyneet työturvallisuusmääräykset ovat lisänneet työmailla tarvittavien liikennemerkkien ja suoja-aitojen kysyntää merkittävästi, kertoi Jukka Helin Elpac Oy:stä.


  Hyundain pyöräkuormaajat ovat maailmalla kysyttyjä, kun tarvitaan kestävää konetta. Telakone pyrkii toimittamaan niitä lyhyellä toimitusajalla suomalaisille urakoitsijoille.


  Pohjoismaiden johtavalle metsä- ja maarakennusalan FinnMetko 2024 -messuille elokuun lopussa on näyttelyosastoja myyty hyvin. Nyt kannattaa pitää kiirettä, jos haluaa näytteilleasettajaksi, kertoi Tapio Hirvikoski.


  Uudella Telakonepäivien Demopark-alueella asiakkaat pääsivät kokeilemaan työkoneita käytännössä.


  LM Trac 287 Electric täyssähkökäyttöinen ympäristönhoitokone on Lai-Mu:n uutta-mallistoa, joka esiteltiin viime kesänä Lepaa 2023 näyttelyssä.


  Faresin 6.26e Full Electric kurottaja sekä Dingli BT28BRT 28m nostin ovat Finnsiirto-konserniin kuuluvan Simeri Oy:n tuotteita.


  MT-Tukku on laajentanut merkittävästi tuotevalikoimaansa, josta löytyy työlaiitteita niin maatalouteen kuin maarakentajille.

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito