Uutiset

  

 • Volvo CE:n uusille 3,5 tonnin EC37 ja 4 tonnin ECR40 kompakteille ja tehokkaille minikaivukoneille luvataan ylivertaista vakautta, mukavuutta ja ja lisää tuottavuutta.

   

  Volvo EC37 3,5 tonnin minikaivukone "perinteineisellä" ylävaunurakenteella.

  Uudet kompaktit mallit tarjoavat sujuvan toiminnan ja helpon huollon sekä tilavuuden ja mukavuuden uuden modernin ohjaamon ansiosta. Ne tarjoavat suuren murtovoiman ja nostokyvyn monissa tehtävissä. Niissä on monia hienoja ominaisuuksia, jotka on jo otettu käyttöön äskettäin lanseeratuissa ECR50- ja ECR58-kaivukoneissa. Uudet mallit korvaavat EC35D-, ECR35D- ja ECR40D-kaivukoneet.
  Uutuuskaksikko tarjoaa saman helposti käytettävän toiminnallisuuden, erinomaisen vakauden ja pitkäkestoisen suorituskyvyn. Niissä on sama alusta ja komponentit. Erona Volvo EC37:ssä on "perinteinen" ylävaunurakenne, kun taas ECR40:ssä on lyhyt kääntösäde, mikä mahdollistaa työskentelyn ahtaimmissa tiloissa.

  Monipuoliset ja vakaat suorittajat
  Mallit hyötyvät uudesta pitkänomaisesta alavaunusta. Ne voivat säilyttää optimaalisen vakauden melkein missä tahansa ympäristössä, kiitos paljon paremman tasapainon telojen ja maakosketuksen ansiosta. Korkea järjestelmän paine varmistaa vaikuttavan vetovoiman kaltevilla rinteillä tai ajettaessa epätasaisessa maastossa. Koneille luvattu ylivoimainen murto- ja nostovoima antavat kaiken tehon työn suorittamiseen.
  Mukautettavan hydrauliikan virtausasetuksen ja lukuisten lisälaitteiden ja sovellusten työtilojen ansiosta kone on helppoa ohjelmoida mihin tahansa tarvittavaan tehtävään, mikä parantaa koneen suorituskykyä ja lisää käyttöaikaa. Jos konetta käyttää useampi kuski, heille voidaan määrittää ohjaus halutulla tavalla tekemällä vain muutaman yksinkertaisen asetusmuutoksen uudentyyppisessä käyttöliittymässä.
  Valinnainen Volvon hydraulinen vipu avaa uusia mahdollisuuksia tuottavuudelle. Se tarjoaa joustavuutta ja hallintaa, jota tarvitaan monenlaisissa sovelluksissa, kuten nostamisessa, pinoamisessa, kantamisessa, sijoittamisessa ja lastaamisessa. Vipu voidaan vetää kokonaan sisään vartta vasten, jolloin kauhaa tai katkaisijaa voidaan käyttää täysin esteettä.

   

  4 tonninen Volvo ECR40 lyhyellä kääntösäteellä töihin ahtaimmissa tiloissa.

  Vaivaton hallinta ja mukavuus
  Uudet EC37- ja ECR40-kaivukoneet on varustettu samalla tilavalla, ergonomisella ja äänettömällä ohjaamolla, joka löytyy ECR50- ja ECR58-kaivukoneissa. Tätä pidetään yhtenä markkinoiden parhaista moderneista ohjaamoista. Se tarjoaa miellyttävämmän työympäristön, erinomaisen näkyvyyden ja kaiken mukavuuden. Tämä auttaa vähentämään väsymystä, lisäämään tuottavuutta ja antamaan kuljettajille mahdollisuuden keskittyä koko päivän työhön.
  Volvon uudetä kompaktit koneet ovat intuitiivisen navigointijärjestelmän ja proportionaalisten sormenpääsäätimien ansiosta hyvä valinta myös vasta aloittaville käyttäjille. Pehmeätoiminen hydrauliikka ja niiden käytännöllinen mutta kattava kokoonpano useille toiminnoille – yhdessä intuitiivisen säätöpyörän, 5” värinäytön ja helposti navigoitavien HMI-toimintojen kanssa tarjoavat erinomaisen ohjattavuuden samalla, kun käyttäjät voivat mukauttaa koneet tehokkaasti kaikkiin työtehtäviin.

  Suurin käyttöaika ja vähemmän huoltoa
  Uusissa kompakteissa malleissa on 50 tunnin voiteluvälit, helppopääsyiset huoltopisteet, leveästi avautuvat moottori- ja takapellit sekä erittäin suuri 70 litran polttoainesäiliö, mikä varmistaa, että käyttöaika pysyy mahdollisimman korkeana. Kun moottori sammutetaan automaattisesti, käyttämättömiä tunteja ei kirjata, mikä pitää koneen toiminnan tehokkaana pidempään ja vähentää ylläpitokustannuksia. Patentoitu monitoiminen hydrauliöljynsuodatin tarjoaa erinomaisen suojan hydraulijärjestelmälle.
  Kompaktista koostaan ​​huolimatta Volvon EC37 ja ECR40 sisältävät kaikki toiminnot, tarkkuuden ja tehon, jolla ne voivat vastata lähes minkä tahansa työmaan haasteisiin parhaalla käyttökokemuksella.

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito