Uutiset

  

 • Edistynyt ladattava hybridivoimansiirto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen 110 kilometrin sähköisen toimintamatkan sekä AC- ja DC-latauksen vakiona. Uusi Ford Transit Connect on saatavana myös nelivetoisena. 


  Ford Pron sähköistetty ja tehokas Transit-perhe saa täysin uuden Transit Connectin, joka on saatavana myös ladattavana hybridinä (PHEV).

  Uutuus täydentää uuden sukupolven sähköistettyä ja tuottavuutta parantavaa Transit-mallistoa Euroopassa.
  Korkeaa laatua lisäävät myös edistyneet teknologiat ja digitaalisen ohjaamon liitettävyysominaisuudet sekä Ford Pro ohjelmisto- ja huoltopalvelut.
  Mallin kantavuus on kasvanut, ja lastauskapasiteetti on nyt jopa 3,7 m3. Transit Connectin muihin korkealaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat uusi älykäs neliveto, digitaalinen ohjaamo ja liitettävyysominaisuudet sekä Transit Connectin kaikkien aikojen kattavin valikoima kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
  Yrittäjät ja kaiken kokoiset yritykset voivat kasvattaa tuottavuuttaan Ford Pron tarjoamilla palveluilla, joihin kuuluvat ohjelmistot ja huoltopalvelut.
  “Viimeisen kahden vuoden aikana olemme sähköistäneet Transit-perhettä, jotta jokainen asiakkaamme voisi parantaa tuottavuuttaan ja sähköistää liiketoimintaansa. Täysin uusi Transit Connect on tärkeä askel tässä missiossa”, sanoo Hans Schep, General Manager, Ford Pro, Eurooppa. ”Transit Connectin uusi ladattava hybridi ja nelivetovaihtoehdot, korkean teknologian sisätilat ja Ford Pron tuki paketoivat kovaan työkäyttöön tarkoitetun auton tyylikkääseen ja kompaktiin muotoon.”


  Transit Connectin saa nyt ensimmäistä kertaa myös ladattavana hybridinä (PHEV), jonka sähköinen toimintamatka on jopa 110 kilometriä. Mallia on mahdollista ladata sekä AC-latauksella että DC-pikalatauksella.

  Uusi Transit Connect on Fordin suositun kompaktin pakettiauton kolmas sukupolvi. Se on osa Fordin kaikkien aikojen kattavinta kompaktien pakettiautojen mallistoa, johon kuuluvat myös täysin uusi Transit Courier ja tuleva täyssähköinen E-Transit Courier.
  Transit Connectin tuotanto alkaa keväällä 2024, ja ensimmäisten dieselmallien toimitukset on aikataulutettu tämän vuoden kesälle. Transit Connect ladattavan hybridin (PHEV) tuotanto alkaa vuoden lopulla, ja neliveto- ja Kombi-mallien tuotanto vuoden 2025 alkupuolella.

  Ford Pron sähköistetty Transit-perhe Euroopassa
  Transit Connect ladattava hybridi (PHEV) 1,2 täydentää Ford Pron sähköistetyn Transit-perheen Euroopassa. Malli seuraa jo aiemmin esiteltyjä täyssähkömalleja – luokkansa johtavaa E-Transitia, 1,3Euroopan myydyimmän tonniluokan pakettiauton 5 täyssähköistä versiota E-Transit Customia 1,4ja E-Transit Courieria. 1,6
  Täysin uutena voimansiirtovaihtoehtona Transit Connectiin on nyt saatavana ensimmäistä kertaa ladattava hybridi (PHEV). Hybridijärjestelmä yhdistää 1,5-litraisen EcoBoost-bensiinimoottorin suurjänniteakkuun ja sähkömoottoriin ja tuottaa tehoa 150 hv ja vääntöä 350 Nm 7 kuusivaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston kautta. Mallin maksimikantavuus on 770 kg, 8ja maksimivetopaino 1 400 kg. 9
  Transit Connect ladattavan hybridin (PHEV) sähköinen toimintamatka on jopa 110 km. EV Now -ajotilassa se voi silti tuottaa jopa 330 Nm vääntömomentin kuorman kuljettamiseen.
  Akkua voi tarvittaessa ladata 50 kW DC-pikalaturilla tai vaihtoehtoisesti sen voi ladata täyteen 11 kW vaihtovirtalaturilla työvuorojen välillä. 10
  Kolme ajotilaa auttavat optimoimaan energian käytön: 11
  • EV Now, jolloin käytössä on ainoastaan sähkömoottori
  • EV Auto, joka käyttää sekä sähkö- että bensiinimoottoria vastatakseen parhaalla mahdollisella tavalla ajo-olosuhteisiin
  • EV Later, joka säästää sähkövoimaa myöhempää käyttöä varten – hyödyllinen esimerkiksi moottoriteillä ennen saapumista kaupunkiin


  Transit Connect on suunniteltu palvelemaan laajasti kompaktien pakettiautojen asiakkaiden tarpeita.

  Kyvykkyyttä tavarankuljetukseen
  Pakettiauto on saatavana lyhyellä ja pitkällä akselivälillä.
  Pakettiautomallin kuormatilan uuden muotoilun ansiosta mallissa on suurempi lastauskapasiteetti, lyhyessä mallissa 3,1 m3ja pitkässä mallissa 3,7 m3. Maksimikantavuus on 820 kg. 8 Kilpailukykyisen 1 500 kg vetopainon ansiosta asiakkaat voivat hinata useita työssä tarvittavia laitteita

  Tehokkaat uudet voimansiirtovaihtoehdot
  Transit Custom -mallistossa on saatavana ladattavan hybridin lisäksi myös 2,0 litran EcoBlue-turbodieselmoottori 102 hv ja 122 hv tehoisena. Uusi nelivetojärjestelmä on saatavana dieselmalliin, jossa on 122 hevosvoiman moottori ja kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. Saman moottorin saa myös yhdistettynä seitsemänvaihteiseen kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon, joka takaa nopeat ja tasaiset vaihteenvaihdot menettämättä vääntömomenttia. Pienempitehoisen 102 hv dieselmallin saa ainoastaan etuvetoisena kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. Dieselmalli on erittäin polttoainetaloudellinen, sillä sen polttoaineenkulutus on jopa 4,8 l/100 km.1,2
  Täysin uuteen Transit Connectiin saatava älykäs neliveto tuottaa paremman pidon ja varmuutta ajamiseen haastavissa olosuhteissa. Tämä lisää mallin vetovoimaa varsinkin Pohjoismaissa ja vuoristoisilla alueella.

  Premium-kokemus edistyneen teknologian avulla
  Koko mallistossa on vakiona digitaalinen mittaristo, jossa on räätälöitävä päänäyttö tärkeimmille tiedoille. Näytön reunoilla näytetään toissijaisia ajoneuvotietoja. Mittaristo, kojelaudan keskellä sijaitseva 10-tuumainen värikosketusnäyttö 13 ja saatavilla oleva Connected Navigation 14-järjestelmä luovat tyylikkään digitaalisen ohjaamon.


  Työpuhelimen käyttöä navigointiin tai yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa helpottaa langaton Apple CarPlay- ja Android Auto -sovellusten näytön peilaus.

  15 Limited ja Active -malleissa on lisäksi älylaitteiden langaton lataus. 16 Myös suurempien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai työkalujen, lataaminen liikkeellä ollessa on helppoa, sillä ohjaamon USB-C-portit tarjoavat jopa 45 wattia tehoa.
  Lämmitettävän ohjauspyörän yhteydessä on myös saatavana valinnaisvarusteena lämmitettävät johtavan selkäterveyttä edistävän organisaation Aktion Gesunder Rücken e.V. sertifioimat AGR-istuimet. Istuinten neljään suuntaan sähköisesti säädettävä ristiseläntuki ja säädettävät pidennetyt jalkatuet takaavat optimaalisen mukavuuden.
  Transit Connectin vakiovarusteisiin kuljettajaa avustaviin järjestelmiin 10 kuuluvat törmäyksenestoavustin automaattisella hätäjarrutuksella ja törmäysvaroituksella, törmäyksenväistöavustin ja risteysavustin, jotka auttavat estämään tai lieventämään törmäyksiä muiden tienkäyttäjien kanssa.
  Korkeammin varustelluissa malleissa on vakiona takakamera ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä risteävän liikenteen varoituksella, mikä tekee hitaalla nopeudella ohjaamisesta varmempaa. 10 Exit Warning -järjestelmä puolestaan voi auttaa estämään oven avaamisesta aiheutuvia onnettomuuksia. 10
  Valinnaisena saataviin teknologioihin kuuluu Pro Trailer Backup Assist -järjestelmä, jonka avulla ohjaaminen onnistuu ilman peräkärryn menemistä linkkuun. 10 Järjestelmä käyttää sensoreita ja takakameraa ja auttaa kuljettajaa ohjaamaan peräkärryä hallintanapin ja digitaalisen näytön avulla ohjauspyörän sijasta.

  Tourneo Connectiin on saatavana kaksi varustetasoa
  • Trend – Erityisesti yrityksille, joissa on useampi auto sekä asiakkaille, jotka ovat tarkkoja kustannuksista.
  • Limited – ylellinen pakettiauto 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, työtaso matkustajan istuimen selkänojassa
  Transit Connectin myynti alkaa keväällä 2024, ja ensimmäiset asiakkaat saavat autonsa kesällä 2024.

    Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito